IM BLOG

Últimes notícies

img_1439-e1573992527613.jpg

Què podem fer perquè torni?

Què podem fer perquè torni? L’anem a buscar?

Ens vam reunir els de P5 per veure què podien fer i van tenir moltes idees, algunes possibles de realitzar i d’altres no. Després de parlar van decidir portar a terme el següent pla:

Posar pa i aigua, potser l’ésser que ha nascut té gana i torna a la seva closca a buscar menjar. Allà trobarà un petit parany, en menjar el pa i beure l’aigua tocarà, sense voler, uns picarols amagats i s’enredarà en una xarxa que han posat. També li han demanat al Josep Mª, que treballa aprop del vestíbul, que si sent els picarols els avisi ràpidament.

Els nens i nenes de P4 se’ls ha acudit moltes coses: buscar-lo a casa seva, buscar-lo amb les lupes o amb els prismàtics, mirar pel cel a veure si vola, olorar l’Ou i buscar aquella olor, posar-li llet o pa tovet en filera a la porta de la classe perquè vingui, deixar un peix a la finestra i quan vingui agafar-lo, …

Les Roselles i els Gira-sols també estan investigant les petjades de diferents animals per veure si en troben alguna com les que tenim al vestíbul de la Masia. Han vist moltes petjades: de gall d’indi, de gallina, de dinosaure, de gos, de gat, de zebra, de cavall, d’ós, …

Es clar, ha de ser d’un animal que neixi d’un ou, no pot ser un mamífer. Hi ha animals que tenen quatre dits, d’altres ungles, d’altres no tenen cap dit, d’altres la planta del peu rodona o allargada, … de diferents formes. 

No han trobat ni una d’igual i mira que hi han estat estona. Buff!!! Quin misteri!!!

No passa res!! Seguirem investigant. Nosaltres som científics i hem de tenir molta paciència i estar sempre a l’aguait. Seguirem buscant entre tots, aquest ésser que ens té tan intrigats!!!

imescolaQuè podem fer perquè torni?
Share this post