IM BLOG

Últimes notícies

IMG_2640-e1517775459216.jpg

El Rei Carnestoltes

Aquest any, els nens i nenes de segon d’ESO, hem fet el Carnestoltes a l’assignatura de Plàstica. Al principi, no ens fèiem a la idea de què fariem ni com. Hi havia gent, que tenia idees un pèl extravagants, però en quant ens van dir el tema, el circ, ja ens vam tranquil·litzar.  Tothom pensava en pallassos, equilibristes i forçuts, com era d’esperar. Per triar quin seria el personatge que faríem, vam fer uns esbossos, per tenir una referència del què volíem. Després,  vam decidir que el nostre Carnestoltes, seria, el que és ara, un pallasso, és clar…  no hi ha res mes típic del circ que un pallasso, tot i que alguns deien que potser faria por, esperem que no!

Llavors, un cop triada la idea i amb tota la planificació, vam començar a fer-lo, pensant en el volum, les mides i que fos fàcil de cremar i que no pesés gaire. Per construir-lo, vam fer l’interior de boles de papers de diaris, amb una tècnica secreta, poc coneguda i que millor que continuï sent així. Després amb un recobriment de paper matxé i, per acabar un cabell, fet a base de pompons de llana i una màgica flor al barret.

En general, es pot dir que no ha estat pas fàcil, tot i haver-ho fet entre les dues classes i, haver-nos-hi passat més de 3 setmanes. Ha estat una experiència  molt divertida; llàstima no poder-la repetir, però ara és el moment de deixar als de primer d’ESO que d’aquí  res passaran a segon, fer aquesta divertida i xul.la creació.

Martí Carré,  2n ESOIMG_2638 IMG_2635

Source: Butlletim ESO

imescolaEl Rei Carnestoltes
Share this post

Related Posts