IM BLOG

Últimes notícies

IMG_1826-e1574799190781.jpg

Santa Cecília!

Benvingudes famílies!

Com ja sabeu, aquests dies hem estat celebrant Santa Cecília i la música ens ha estat acompanyant a tota hora.

Fins i tot, en drac Cros s’ha volgut abrigar i sortir al pati a gaudir de la nostra música. Es veu que ens ha sentit assajar al llarg d’aquests dies i volia ser-hi present!

El divendres, els nens i nenes de P4 vam cantar la cançó “Vaques Pirates”. Els de P5, vam cantar “Nap-buf” una cançó que parla d’un follet màgic que s’amaga dins del bosc. També vam cantar la cançó que hem ofert aquest dimarts al concert de les tres corals de l’escola, “Pessigolles musicals”.

 

Vam tenir els companys i companyes de P3 com a millor públic del món. Van aplaudir moltíssim i els va encantar. Ja es preparen per poder-hi cantar l’any que ve!

Teniu les fotografies i els vídeos al Drive.

A la tarda del divendres 22, el temps va aguantar i vam poder gaudir d’un concert xulíssim! Petits i grans, de P3 fins a sisè de primària, ens vam reunir davant de la Masia per a poder escoltar un trio de Flautes Travesseres. Sonava d’allò més bé!

 

Finalment, aquest dimarts al matí hem fet el concert de les tres corals. La Coral Tramuntana ens hem estrenat pujant dalt de l’escenari tenint el públic més entregat, les famílies i els companys i companyes d’Infantil i de Primària. Ens ho hem passat molt i molt bé.

 

Esperem que el gaudíssiu tant com nosaltres.

imescolaSanta Cecília!
Share this post