IM BLOG

Últimes notícies

img_1099-e1574011213277.jpg

Recollim resultats !

Els Molls i els Pagells han tornat a anar a totes les classes dels nois, noies, nens i nenes més grans, on van comunicar, informar i deixar una foto de la gran notícia:”Hem trobat un Ou a Parvulari”, per veure si havien vist alguna cosa diferent, havien trobat alguna pista o alguna informació que els pogués ajudar.

Els alumnes d’ESO han imaginat què podia haver-hi dins: un dinosaure, un cocodril o una àliga gegant, un pokémon, un drac, un ésser que encara no hem vist mai, un alienígena, un ésser d’un altre planeta, … Tenen molt clar que mai havien vist un ou com aquest. Seguiran buscant informació i ens avisaran si tenen novetats.

 

Els alumnes de Primària no han trobat encara cap pista ni cap informació però tenen molta imaginació. Els nens i nenes de la classe dels Maiets ens han fet uns dibuixos increïbles i molt especials.

 

 

 

Continuen els dubtes pels infants de P5 perquè, els dinosaures van desaparèixer fa molts anys i els pokémons són dibuixos que només existeixen a les aplicacions. Seguiran buscant i recollint informació. No es donen mai per vençuts!!

imescolaRecollim resultats !
Share this post