IM BLOG

Últimes notícies

LECTURA I ART

LA CAIXA DELS 5 SENTITS

 

Del llibre “After, aquí empieza todo”

L’alumna Mireia Hernandez, ens va exposar la seva activitat artística. Es basava en una capsa on es mostraven els 5 sentits, olfacte, oïda, gust, vista i tacte. Cada sentit expressava alguna cosa significativa, de la lectura a través de cinc objectes. Entre ells un envàs on a l’interior hi havia alcohol simbolitzant vodka, un altre d’ells era un cervell amb els pensaments, i preocupacions de la protagonista, la Tessa. Un altre objecte era una mena de sac on a l’interior es trobava un teixit tou, agradable i a mesura que anaves tocant, i pressionant arribava un punt que et punxaves. L’autora volia simbolitzar la relació que té la protagonista a l’interior del llibre, com un amor, odi. Fins aquí va ser la seva presentació i després de molt treball i esforç ho va presentar als seus companys de segon i primer d’ESO.

 

EXPLICACIÓ VISUAL – LA VIROLA

Del llibre “Los niños de la viruela”

 

 

D’aquest llibre basat en fets reals, la Judit Broquetas, ens n’ha fet un resum visual amb els personatges principals i informació sobre la malaltia extingida protagonista de la història. A primera vista es veu el títol, fet amb retalls de revistes. També veiem el lloc i l’any on se situa, a part dels dibuixos dels personatges, una vacuna simbolitzant el tema principal, que és l’expedició d’Espanya a Amèrica per a portar la vacuna, i per últim veiem un altre dibuix del tret característic de la malaltia.

 

Love you

La Júlia Ollé, a través d’aquesta activitat artítica vol reflectir l’amor no correspost.

 

A tres metres del cel

La Júlia Champel ha fet un dibuix exposant que en la relació del llibre, li donen més importància a l’amor que al seny.

Caminar sobre gel

La Núria March ha representat el llibre que ha llegit en un pot de vidre on podem veure una guerra en el interior.

PIANO Del llibre “Novecento”

De la llegenda del pianista a l’oceà, en Pol Fernández, va fer una maqueta de l’element més característic del llibre: El piano. La lectura va d’un nen que neix en un vaixell, no surt d’aquest i amb l’orquestra d’allà es fa molt bon pianista. El tema principal del llibre és la música, i per això va decidir fer aquest treball artístic.

 

imescolaLECTURA I ART
Share this post