IM BLOG

Últimes notícies

planeta-2.jpeg

La IM amb el planeta

Aquest curs és un curs de lluita verda per mirar de salvar el Planeta. Estudiants de tot el món, encapçalats per Greta Thunberg, s’han unit a través del moviment “Fridays for Future” per mirar de conscienciar el món i els seus governants de posar fre a l’impacte destructiu de l’home.

Per això, a Secundària, s’han deixat de fer les classes lectives que tocaven i s’han dut a terme diverses activitats per parlar del canvi climàtic i del nostre paper actiu per aturar-lo.

 

cof

S’han visionat vídeos, s’han fet compromisos individuals i com a grup classe. S’han elaborat cartells i pancartes: alguns per acompanyar els alumnes de 3r i 4t d’ESO que marxaven de l’escola per anar a la manifestació estudiantil de les 12h a la Plaça Catalunya; altres per fer-los visibles al pati de l’escola. Hem vist l’impacte mediambiental que fem amb la calculadora d’emisions de gasos efecte hivernacle. I, al pati, s’ha fet un acte d’escola on, tots els alumnes de Primària i Secundària vestits amb semarreta verda, han fet visible el seu enuig pel mal que li estem fent a la Terra. La veu l’han posat els alumnes d’Escola verda que han fet un manifest on ens han deixat clar que cal reaccionar i actuar!

 

dav

MANIFEST DE LA JORNADA DEL CANVI CLIMÀTIC SECUNDÀRIA

imescolaLa IM amb el planeta
Share this post