IM BLOG

Últimes notícies

img_1433-e1573992812852.jpg

Investiguem i busquem informació

Els nens i nenes de Parvulari han decidit investigar i anar a buscar informació.

Els infants de P3 han anat al vestíbul de la Masia i al despatx de direcció a buscar alguna pista, però… res de res!! Després han anat a administració. Han preguntat a la Pili i a la Montse però tampoc sabien res. La Neus ha comentat que havia sentit un soroll molt fort però no havia vist res. Han acabat la seva investigació al Pla de Joc on han ensumat una olor molt forta i estranya.

Els infants de P4 han decidit anar a preguntar als nois i noies més grans de l’Escola. Primer han anat a la tutoria dels mestres d’ESO i la Teresa ha comentat que s’ensumava una olor diferent, una olor de gamba però molt forta. 

Per l’edifici de Llevant s’han trobat amb l’Elena, mestra de Primària i a l’Òscar de menjador. No havien vist ni sentit res, però estarien atents i, si veien alguna cosa diferent ens ho dirien. Després han entrat a la classe dels nois i noies grans. Tampoc sabien gaire cosa, però uns voluntaris han ajudat als nens i nenes de P4 a continuar aquesta investigació. Han acabat al Pla de Joc on s’han trobat al Ferran que, no havia vist res de res, però miraria a Racons de joc quan anés al seu taller.

Els infants de P5 han decidit fer grups per investigar i buscar informació a Primària. Cada grup ha anat a un lloc diferent i més tard s’han reunit per explicar-se les descobertes.

Un grup ha anat al Pla de Joc i han trobat un moc verd molt gran. Això vol dir que ha passat per aquí. També han ensumat aquesta olor tan forta que sembla de peix.

Un altre grup ha anat al galliner però no han trobat res.

Un grup ha anat al primer pis de l’edifici de Ponent i han trobat unes coses blanques.

El grup que ha anat al 2n pis han vist la Berta, mestra de música, i els ha preguntat com s’havia trencat l’Ou. Això podia donar alguna pista.

El grup que ha anat al 3r pis no ha trobat res però alguns alumnes de 3r de Primària han suposat que podia ser un alienígena, una àliga, …

Els alumnes de 4t de Primària ha proposat, al grup que ha anat al 4t pis, que faran silenci força estona per veure si escolten algun soroll diferent. També han preguntat si l’ànima l té dues o quatre potes. Això també pot donar alguna pista.

El grup que ha anat a visitar els nois i noies de 5è de Primària no han trobat cap informació.

Els nois i noies de 6è de Primària ha fet una proposta força interessant al grup que els ha anat a preguntar. Han suggerit posar una càmera de vigilància que vigilés tot el dia i tota la nit.

Hem de continuar observant, investigant i buscant informació.

Hem posat rètols per l’Escola on diu “ES BUSCA” amb la foto de l’Ou trencat. 

Si  vosaltres descobriu alguna cosa ens ho feu saber i així, entre tots, podrem resoldre aquest gran misteri.

imescolaInvestiguem i busquem informació
Share this post