IM BLOG

Últimes notícies

img_1710-e1573989462490.jpg

Hem rebut una carta!!!

Divendres vam rebre una carta, una carta molt gran!!!

Una carta per PARVULARI, amb l’adreça de la nostra Escola i al remitent hi havia una petjada, com les petjades del vestíbul de la Masia, però brillant. Era una carta per a nosaltres!!! Quina sorpresa!!!

La Neus no sabia què fer, finalment, va portar la carta a la classe dels Conillets. L’Eva va treure del sobre un pergamí molt bonic, amb petjades de colors i, el va llegir.

Era una carta escrita per l’ésser que havia sortit de l’Ou!! L’ésser que hem estat buscant per tot arreu i encara no hem trobat!! Quin nervis!! Quina emoció!!

Aquesta notícia l’havien de saber tots els nens i nenes de Tramuntana.

L’Eva va encarregar a la protagonista acompanyada d’un amic, portar  la carta a la classe dels Cargols.

 

L’ Alexandra va ensenyar i va llegir la carta als cargols. Van quedar tots bocabadats!!

El protagonista amb una amiga van fer de missatges portant la carta a la classe de les Roselles. La Lola també la va ensenyar i llegir. Les roselles molt emocionades van ensumar la carta. La carta feia olor d’ou!!!

 

 

Les dues protagonistes de les roselles van anar corrents a portar la carta a la classe dels Gira-sols. La Montse la va ensenyar i la va llegir als gira-sols. Saltant, aplaudint i molt contents van anar tots a la classe dels Molls però no hi havia ningú. Així que la van portar als pagells. Van entrar tots a la classe dels Pagells explicant la gran notícia!!!

La Míriam va agafar la carta dins del sobre i va demanar un voluntari per llegir-la. Són els grans de Parvulari i ja saben llegir!!!

La Laia va llegir la carta. Tots els Pagells van fer moltes hipòtesis i moltes preguntes. Però encara no tenim respostes.

 

 

Els protagonistes amb dos companys van anar a portar la carta als molls que estaven a Racons de Joc. Els molls van parar de jugar de cop. Què estaven dient els pagells? Què portaven?

La Marga va llegir el pergamí. Com havia arribat aquesta carta a l’Escola? Què havien de fer?

Finalment van decidir deixar la carta al costat de l’Ou, al vestíbul de la Masia.

 

 

 

Qui és aquest ésser? Com és? On està? Ens vindrà a veure? Si escrivim una carta, on la podem enviar? I si la deixem al costat de l’Ou, la vindrà a buscar?

Tot són interrogants, tot són incògnites …

imescolaHem rebut una carta!!!
Share this post