IM BLOG

Últimes notícies

img_3724-e1573988312459.jpg

Festa major

Ha arribat el DIA!

Han quedat enrere els tallers de Batucada, la construcció dels instruments, els dies d’assaig de la batucada, d’assaig amb les cintes de colors, de portar els rètols amb el nom del drac i de portar el Drac Cros amunt i avall, d’estampar els mocadors per fer “Colla”, …

Finalment ha arribat el dia tan esperat i desitjat per tots els infants i mestres de Parvulari. El dia de la Festa Major!

Tot són nervis, corredisses i crits, però tothom sap el què ha de fer. En un tres i no res, tothom està preparat.

Benvinguts a la Festa Major!! Tota Festa Major comença amb un bon pregó.

Aquest any és un any molt especial. El pregó ens explica la història que va començar amb l’aparició d’un Ou gegant dalt d’una xicranda del pati d’Infantil, a l’Auca del Drac Cros de Tramuntana. Una història molt màgica!!

Comença la Batucada seguida del fum vermell i verd, els rètols amb el nom, el Drac Cros i les cintes de colors. Tot és gresca i xerinola!!

 

 

Però això no s’acaba… Continuen Els Beirao amb una Batucada de gran rebombori i a continuació, escoltem una música dolça i molt bonica. És la cançó que en Jordi Tonietti dedica al Drac Cros.

Així comença l’actuació d’en Jordi Tonietti. Primer engresca als petits i més tard, acaben ballant també els grans.

 

 

 

Per descansar hi ha un berenar preparat i, també aprofitem per acaronar i abraçar el nostre Drac. La Festa arriba al seu final amb un bon comiat, donem les gràcies a tothom per haver-nos acompanyat i haver compartit tantes emocions.

Visca el poble de la Institució Montserrat!!!! Visca la Festa Major!!!

imescolaFesta major
Share this post