PARTICIPA EN EL VERKAMI DEL DRAC CROS!!

 

PARTICIPA EN EL VERKAMI DEL DRAC CROS

 

FAMÍLIES DE TOTA L’ESCOLA INSTITUCIÓ MONTSERRAT

 

El nostre estimat drac Cros, fa ja quatre anys que va arribar a la nostra escola, ha decidit escriure en un llibre sobre la seva experiència. Ens vol explicar què li va passar dins de l’ou, com sentia les nostres veus i les converses i què li va succeir al néixer, aquelles vacances de Nadal quan va trobar que l’escola era buida… Què va fer el drac Cros? On va anar? Què va descobrir?

No ho ha fet sol, per editar aquest llibre ha necessitat l’ajuda de la Conxita, una àvia il·lustradora de l’escola, i en Sergi un pare que és editor. I la col.laboració dels mestres i alumnes de les diferents etapes amb dissenys i activitats diverses.

Famílies, entitats i totes les persones que penseu i creieu en el poder de la màgia, la imaginació i la creativitat per viure en un món millor per a tothom, esteu convidats a compartir amb nosaltres aquest projecte educatiu tan gros i tan màgic, com el drac Cros.

El nostre repte com a comunitat educativa és aconseguir suport econòmic per a l’autoedició i publicació de 1000 exemplars del llibre Soc en Cros!. Aquest recolzament es recollirà mitjançant la plataforma de micromecenatge Verkami que ens permet fer difusió del nostre projecte i donar a conèixer la nostra escola arreu.

A l’escola sempre som solidaris amb el nostre entorn més proper, és per això que un euro de cada llibre anirà destinat a la Fundació Can Padró, del mateix barri de Sants.

QUÈ HEU DE FER?

1) Ser mecenes del projecte, fent aportacions econòmiques.

2) Fer-ne molta difusió. Segur que teniu amics, amigues, coneguts i familiars. Us convidem que els expliqueu al detall el projecte i que els engresqueu a participar-hi.

 

COM HO HEU DE FER?

 

ENTRANT A LA PLATAFORMA VERKAMI.COM  https://vkm.is/socencros

Només es cobrarà la teva aportació si el projecte aconsegueix l’objectiu de finançament.

 

 SI VOLS CONÈIXER TOT EL TREBALL PEDAGÒGIC D’AQUEST PROJECTE, VISITA EL BLOC DEL DRAC CROS

 

 

ELS VÍDEOS DEL DRAC CROS

imescolaVerkami drac cros